HLR utbildning Stockholm

Brandfast Sverige AB  | Hylsnyckeln 1 | 197 40 Bro | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 0707-554488 | Webbshop

 

HLR utbildning Stockholm

HLR är en av de mest grundläggande utbildningarna där man genom mycket träning i praktiska övningar ökar antalet som våga ingripa vid ett misstänkt hjärtstopp.

Våra instruktörer är certifierade och utbildar utifrån Svenska HLR-rådets aktuella riktlinjer. De besitter alla djup kompetens och håller sig konstant uppdaterade för att kunna förmedla HLR utbildningens innehåll på ett enkelt sätt.

Utbildning inom HLR - med oss på Brandfast i Stockholm

Vi utbildar alla, från företag och idrottsföreningar till privatpersoner och skolor. Våra utbildningar skräddarsys efter era unika förutsättningar och behov för att ni ska få ut så mycket som möjligt från kursen. I vår HLR utbildning i Stockholm lär ni er att utöva HLR där ni också blir introducerade för hur en hjärtstartare fungerar.

 

Målet med denna utbildning är att samtliga deltagare ska känna sig säkra i att påbörja HLR, samt våga använda sig av en hjärtstartare om någon i ens närhet, i hemmet eller på jobbet skulle drabbas av plötsligt hjärtstopp. Kursen omfattar också hur man snabbt hjälper till vid luftvägsstopp och hur den drabbade läggs i stabilt sidoläge. Efter avslutad och godkänd kurs tilldelas samtliga kursdeltagare ett intyg från HLR-rådet.

 

Kontakta oss för mer information om vår HLR utbildning

För ytterligare information är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Brandfast i Stockholm. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om vår verksamhet.

Anmäl er till vår HLR utbildning i Stockholm för att känna er trygga i hur ni går tillväga när ett liv står på spel. Tillsammans räddar vi liv!

 

Nyckelord:

HLR utbildning Stockholm

 

Fyll i för offertförfrågan!

Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning
Ogiltig inmatning