BAM utbildning

Välkommen på grundläggande arbetsmiljöutbildning. En utbildningen som tagits fram av Svenskt Näringsliv, LO och PTK tillsammans med Prevent och speglar parternas syn vad som är grundläggande arbetsmiljökunskaper.


Öppna kursdatum:


Syfte med BAM Bättre Arbetsmiljö

Bättre Arbetsmiljö BAM hjälper er att skapa bra samverkan på arbetsplatser genom att lära ut grundläggande arbetsmiljökunskaper och ett arbetssätt som gör det enkelt att jobba med arbetsmiljö i vardagen.

Målgruppen för vår BAM utbildning

Denna utbildning riktar sig till nya chefer, nya skydds- eller arbetsmiljöombud, andra fackliga företrädare samt medarbetare i behov av arbetsmiljökunskap. Utbildningen passar även för de som jobbat ett tag men inte gått en grundläggande arbetsmiljöutbildning.

Utbildningen har tagits fram av Svenskt Näringsliv, LO och PTK tillsammans med Prevent och speglar parternas syn vad som är grundläggande arbetsmiljökunskaper.

Efter kursen ska du:

  • Kunna samverka i arbetsmiljöfrågor
  • Kunna undersöka och förebygga risker i arbetsmiljö.
  • Förstå hur bra arbetsmiljö bidrar till verksamheten.
  • Veta var du söker den information du behöver för det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Diplomerad handledare

Utbildningen leds av vår diplomerade handledare som har lång erfarenhet av praktiskt arbetsmiljöarbete som mellanchef och egenföretagare.

Arbetsformer BAM Bättre Arbetsmiljö

Vår BAM utbildning varvar kunskapsgenomgångar med övningar och grupparbeten som utgår från olika arbetsmiljösituationer.

Vi erbjuder en öppen intensivutbildning på distans under två dagar. Vid företagsanpassade utbildningar genomför vi utbildningen under 2-3 dagar på plats eller på distans.

Offertförfrågan

  • Om ni redan nu vet hur många ni är som ska utbildas och om ni har några önskemål om datum eller tidsperiod, går det bra att skriva det här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.