Kurstillfällen
·
Information
·
Omdömen

Distans

Rikstäckande distanskurs/webbkurs

Behöver du behörighet och utbildning för att vara tillståndsansvarig, utförare eller brandvakt? Här hittar du utbildning som ger dig certifikat från Svebra för detta.

Vad är Brandfarliga heta arbeten?

4.6 av 5 i  riktiga objektiva betyg på Reco.se för våra kurser i brandfarliga arbeten!
Trots att det är en kravkurs har vi  jobbat hårt för att du ska få en trevlig kursdag.
Vi har några av Sveriges bästa instruktörer och kurserna är påkostade med god mat, fika och gratis parkering!

Om du arbetar med brandfarliga heta arbeten såsom gasolbrännare, vinkelslip, svetsning, varmluftpistol, lödning, takläggning eller bearbetning med snabbgående verktyg, behöver du gå en godkänd utbildning som ger dig ett certifikat.

Även du som beställer ett arbete som kan orsaka värme eller gnistor kan behöva certifikat. Detta om ni själva ska agera tillståndsansvariga eller utföra brandfarliga arbeten i egen regi.
I alla företagsförsäkringar regleras brandfarliga heta arbeten med säkerhetsföreskrifter. Syftet med att följa dessa regler är att få ned antalet kostsamma bränder. I försäkringsbolagens krav finns även detta med certifikat. Certifikat för brandfarliga heta arbeten gäller i 5 år och ges efter godkänt prov på kursen

Vilka är Brandfast?

Är du rustad för en brand eller olycka? Jobbar din personal på en trygg arbetsplats? Om olyckan är framme, vågar någon agera?

Vi på Brandfast har förmånen att få jobba med förebyggande kunskap! Innan det är rök, aska och förtvivlan.
Vi arbetar även som huvudinstruktörer inom flera områden och utbildar kollegor inom vår bransch inom både brand och första hjälpen.

Brandfast startade 2014 med målet att förebygga brand och andra olyckor.

Efter att ha jobbat i många år med både brandskydd och fastighetsdrift så gillar vi att kunna hjälpa till med helheten. Detta gör vi med både service, utrustning och utbildning.

Kontakta oss

Boka kurs – Distans

Lättast fyller du i anmälningsformulär som du hittar via länkarna under rubriken "Kurstillfällen".

Om du hellre vill att vi kommer till ditt företag och håller utbildningen, är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Fler av våra kurstillfällen