Batteriljus led
· Brandskydd

Gör kvällsmyset brandsäkert med verklighetstrogna batteriljus

Brandsäkra höst -och vintermyset med designade LED-ljus

Hösten med mörker, regn och rusk har verkligen slagit till. Med fallande löv i färger som hör hösten till, röd, orange och gul längtar vi efter att kura upp oss i soffan under en filt med en värmande dryck och sträckkolla serier. Tiden då vi tillåter oss att bara vara. Visst låter det härligt? Men det finns en baksida. Det är något som fattas i min beskrivning av det perfekta kvällsmyset efter en lång jobbdag -de levande ljusen. De levande ljusen som sätter pricken över i:et för den optimala mysfaktorn. Varför är detta då en baksida? Jo med levande ljus är risken stor för att höstens vackra färger, röd, orange och gul återkommer i en annan skepnad -brand!

 

Se alla batteriljus

 

Brand orsakad av levande ljus

Här visar vi ett diagram på bränder i bostäder och på vårdboenden orsakade av levande ljus från oktober till januari 2018. För din och din familjs säkerhet – Välj LED-ljus.brand orsakad av ljus 2018Med i statistiken är följande:

  • Flerbostadshus
  • Rad, par -eller kedjehus
  • Villa
  • Andra former av boende och vård

Källa: ida MSB

 

Brandsäkert med verklighetstrogna LED-ljus

Brandfast tänker och lever säkerhet och därför har vi valt att ta in LED-ljus i vår webbshop. För att öka säkerheten hos våra kunder och minska bränderna i de svenska hemmen. Tänder du ett ljus med öppen låga måste du tänka på att ej placera det nära brännbara material som gardiner eller exempelvis mossan i adventsljusstaken m.m. Har du barn eller barnbarn springandes runt i bostaden är detta också faktor att tänka på. Med batteriljus är du brandsäker och tanken “blåste jag ut ljuset” är något du aldrig mer behöver ha.

LED-ljus från Uyuni Piffany copenhagen

 

 

Designade LED-ljus från Piffany Copenhagen

Uyuni LED-ljus från Piffany Copenhagen kännetecknas av praktisk funktionalitet och elegant minimalism, med en tydlig skandinavisk estetik. Genom unika samarbeten med designers från hela världen och mod att tänka nytt och stort, blåser de liv i klassiska favoriter och skapar nya vägvinnande möjligheter med sin design. De uppmärksammar vad världen behöver, och skapar det. I vår webbshop säljer vi kronljus, blockljus, värmeljus och fjärrkontroll som har fyra timeralternativ (4,6,8,10 h) och som hjälper dig att dimmra ljusen i tre olika nivåer för att få det ultimata ljusskenet för dig och din egentid hopkurad under filten.

 

 

Miljövänlig mysfaktor

Levande ljus avger massvis av små partiklar till inomhusluften. De allra flesta ljus består till stor del av paraffin som är tillverkat av fossil olja. Beroende på hur ljuset brinner, och vad det är tillverkat av, så kan partiklarna vara ofarliga eller skadliga.
Uyuni erbjuder ett försiktigt flimrande LED-ljus som åtföljer vaxbasen. Denna belysning erbjuder alla en härlig atmosfär med så nära ett levande ljus du kan komma utan att skadliga kemikalier släpps som vid användning av traditionella vaxljus.

 

 

Fjärrkontroll för optimal mysfaktor och komfort

  • Styr alla dina UYUNI-ljus
  • Gör dina UYUNI LED-ljus dimbara
  • Släck och tänd med ett knapptryck
  • Fler timerval

Med fjärrkontrollen från Piffany Copenhagen kan du enkelt styra alla dina UYUNI-ljus. Med ett enkelt knapptryck kan du sätta på, stänga av och dimra ljusen i tre nivåer. Du kan också ställa in en timer på 4, 6 ,8 eller 10 timmar.

 

Uyuni blockljus LED

 

Verklighetstrogen 3D-flamma

 

 

 

Brandförlopp i adventsljusstake – Välj batteriljus för en trygg och säker jul!

 

 

Se alla batteriljus i vår webbshop