brandvarnare piper brandvärnare
· Brandskydd

Brandvarnaren piper – Brandvärnaren är ljudlös!

Att Brandvarnaren piper är ju otroligt störande så för att uppnå total tystnad har Brandfast jobbat med brandvärnaren i ett helt år. Brandvärnaren är ett innovativt projekt med målet att du ska kunna laga mat och få en god nattsömn utan att störas från pipande ljud från brandvarnaren.

Produktlansering av Brandvärnare

Idag den 1 april har vi äntligen kommit i mål med vårt stora projekt vi har talat så mycket om på sociala medier. För hela Brandfast crew känns det helt fantastiskt att vi äntligen får dela med oss av de här hemlighetsmakerierna till er.

Brandvärnare nu i din butik!

Helgen närmar sig och stressen i vardagen avtar sakta men säkert. För att uppnå den ultimata helgen har du redan nu möjlighet att köpa din egen Brandvärnare i de stora kedjorna som exempelvis Cop, Ika Max, Elgiganterna, och Claes Nilsson! 

Brandvarnaren piper

Ja visst är det fruktansvärt!? En brandvarnare som piper är ju helt sjukt störande när man står där och steker fläsk till sina goda raggmunkar. Och för att inte tala om pipandet mitt i natten för att “batteriet är slut”. Vem kom ens på den idén?  – Låt mig bara vara, säger jag! 

Vi på Brandfast är så tacksamma över att Henrik kom på den här briljanta idén med en ljudlös brandvarnare. Den varken piper när batteriet är slut och inte heller någon lampa som blinkar så man får tix. 

Brandvarnare eller brandvärnare?

Det var självklart ett första aprilskämt. För att du ska ha en chans att vakna och eventuellt ha en möjlighet att släcka en pågående mindre brand är det viktigt att du har en brandVARNARE inte en brandVÄRNARE. En fungerande brandvarnare är med högsta sannolikhet din största och kanske enda chans till att du ska bli varnad i tid.