· Uncategorized

En livsviktig julklapp - Vi sponsrar din ideella organisation

Varje år får tyvärr ca 6000 personer hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige.
Men om en hjärtstartare kopplas på inom 180 sekunder ökar chansen att överleva med 70%. Har din ideella organisation eller förening en hjärtstartare? Om inte – nu har ni chansen att få denna livsviktiga julklapp av oss, en juklapp som räddar liv!

Ingen julklapp till våra kunder i år?

Nej, även om det är jättekul att ge en julklapp till våra större kunder så väljer vi nu istället att sponsra en ideell förening eller organisation med en hjärtstartare till ett värde av 13.600kr! Vi vill göra skillnad mellan liv och död och vi vill se fler hjärtstartare ute i samhället. Därför tar vi vår position i akt att sponsra en förening med en hjärtstartare som ej har ekonomisk möjlighet att köpa en egen.

Till våra kunder vill vi säga stort tack för att ni anlitar oss! Tack vare er kan vi nu sponsra en förening med hjärtstartare!

Motivera varför din organisation skall få en en livsviktig julklapp

Mejla till info@brandfast.nu senast den 17 december och motivera varför just din ideella förening eller organisation ska få en hjärtstartare.
Beskriv er verksamhet, var ni finns någonstans och var hjärtstartaren kommer sitta.

Motprestation för att få en livsviktig julklapp

För att vi ska sponsra din organisation med en hjärtstartare kräver vi några saker tillbaka.
– Lägg ut en bild/film om hjärtstartaren på era sociala medier att ni blivit sponsrade av Brandfast. Tagga oss på Facebook och/eller instagram.
– Brandfast får komma till er och ta bilder på hjärtstartaren i dess miljö och lägga ut på våra kanaler att vi har sponsrat er.
– Någon i organisationen skall ställa upp på en eventuell intervju i videoformat.
– Sprid till alla medlemmar i organisationen att Brandfast har sponsrat med hjärtstartare.
– Ge möjlighet till oss att skicka reklam till era medlemmar vid ett tillfälle.
– Registrera hjärtstartaren i hjärtstartarregistret.

Gratis webbdemonstration av hjärtstartare ingår

Brandfast vill att din organisation skall känna sig trygg med att använda sin sponsrade hjärtstartare. För att ni ska känna er trygga i hur DefiSign fungerar om ett plötsligt hjärtstopp inträffar kommer vi bjuda in er till en gratis demonstration av hjärtstartaren via Zoom.

Gratis supportavtal

Supporten omfattar installationsinstruktioner, handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning, funktionshjälp samt reservdelsfrågor. Vi påminner också när det är dags att byta elektroder eller batteri men glöm ändå inte att hålla koll på led-lamporna på framsidan av din hjärtstartare.

Läs mer om hjärtstartaren Defisign här

Hjärtstartaren som vi sponsrar med heter DefiSign och har hela 10 års garanti, vilket är unikt på marknaden!
Den är tålig, trespråkig och billig i drift.

Här kan du läsa mer om hjärtstartaren DefiSign

God jul från oss på Brandfast!