· Uncategorized

Första hjälpen kurs Stockholm & Västerås

Första hjälpen kurs Stockholm & Västerås


Brandfast Sverige AB | Hylsnyckeln 1 | 197 40 Bro |
info@brandfast.nu | 0707-554488 | Webbshop

Första hjälpen kurs Stockholm & Västerås

Letar du efter en Första Hjälpen kurs i Stockholm eller Västerås? Olycksfall inträffar dagligen i hem, i trafiken och på arbetsplatser runt om i landet. Inom Brandfast har vi som mål att utbilda företag och privatpersoner i kurser i första hjälpen så de känner att de har såväl kunskapen som modet att ingripa när någon är i nöd. Vi utbildar dig i Stockholm och Västerås.
Med rätt kompetens inom första hjälpen och HLR minskar risken för livshotande skador, samt ökar chans till överlevnad.

Första Hjälpen kurs för företag och privatpersoner i Stockholm & Västerås

När olyckan är framme på arbetsplatsen förväntas man som kollega att kunna ingripa och hjälpa den drabbade, där det är viktigt med första hjälpen kunskaper.

Arbetsmiljöverket kräver genom AFS 1997:7 att det på en arbetsplats ska finnas ett lämpligt antal anställda som är utbildade inom Första Hjälpen. Tanken med våra kurser är att ni ska lämna oss med några enkla verktyg som ni snabbt kan ta till i en nödsituation.

Syftet med första hjälpen kursen i Stockholm och Västerås är att alla deltagare ska lära sig att snabbt kunna bedöma situationen, larma larmcentralen, lägga skadad person i framstupa sidoläge, HLR, skapa öppna luftvägar, samt att lägga förband på öppna sår och stoppa blödningar. Detta omfattar även att veta hur man förebygger olyckor, hur man agerar vid akuta sjukdomar som hjärtinfarkt, stroke eller allergireaktion, samt att ge den drabbade ett första psykosocialt stöd.

När ni beställer en Första Hjälpen kurs i Stockholm eller Västerås kan vi på Brandfast komma till er och utbilda personalstyrkan i era lokaler. I samråd med er kommer vi överens om tid och plats för kursens genomförande.

Gå kurs i Första Hjälpen med Brandfast

Vår målsättning är att skapa trygga platser för alla. Därför håller vi på Brandfast Första Hjälpen kurser i Stockholm och Västerås för såväl företag som privatpersoner för ett säkrare samhälle. Bor ni någon annanstans, så är vi även mobila och kan utbilda runt om i landet.

Vi kan erbjuda utbildning som omfattar service samt utrustning i det mesta som rör brandsäkerhet och Första Hjälpen.

Vid eventuella frågor är ni hj��rtligt välkomna att kontakta oss på Brandfast i Stockholm.

Nyckelord:

Första hjälpen kurs Stockholm | Första hjälpen kurs Västerås