· Uncategorized

Heta arbeten i Uppsala, Västerås & Enköping

Heta arbeten i Uppsala, Västerås & Enköping

Brandfast Sverige AB | Hylsnyckeln 1 | 197 40 Bro | info@brandfast.nu | 0707-554488 | Webbshop

Heta arbeten i Uppsala, Västerås & Enköping

Är ert företag verksamma inom en bransch där ni arbetar med exempelvis gasolbränning, svetsning, lödning, takläggning eller bearbetning med snabbgående verktyg? Inom dessa arbeten finns det alltid en risk för att arbetet kan orsaka brand, även kallade heta arbeten. Vi erbjuder kurser i heta arbeten för er i bland annat Uppsala, Västerås och Enköping.

Som en följd av de bränder som kan ha orsakats av denna typ av arbeten, så har försäkringsbolagen runt om i landet skärpt sina villkor. Därmed har antalet bränder också reducerats avsevärt. Ett krav är att samtliga som hanterar heta arbeten måste ha utbildat sig och fått certifikat inom kursen, samt att de följer de rutiner och säkerhetsregler som villkoren omfattar.

Vi erbjuder utbildningar inom heta arbeten i Enköping, Uppsala och Västerås

Vi håller kurser i Enköping, Uppsala och Västerås där vi kontinuerligt startar nya kurser. Skulle ert företag önska att utbilda era medarbetare inom heta arbeten på ett annat språk än svenska, så kan vi givetvis ordna med tolk. Ni väljer om ni vill ha med en egen tolk, annars är det möjligt att ordna tolk genom oss på Brandfast. Känner ni att ni hänger med någorlunda på svenska är det också ett alternativ att gå någon av våra öppna kurser, med tillhörande kursmaterial och prov på annat valfritt språk.

Efter genomförd kurs utfärdas ett certifikat inom heta arbeten från Svenska Brandskyddsföreningen, vilket man blir tilldelad på plats direkt efter avslutad utbildning. Certifikatet är giltigt i 5 år och ger behörighet att vara tillståndsansvarig, hetarbetare och brandvakt. Vilket omfattar kvalifikationer att bevaka, ansvara för samt utföra heta arbeten.

Har ni bråttom att skaffa certifikat och är intresserade av att boka utbildningen i era lokaler, hör då av er till oss så ser vi vad vi kan ordna för er.

Heta arbeten med Brandfast

Vår ambition ligger i att alla våra kurser inom heta arbeten ska vara lättsamma att ta till sig. Att de ska vara inspirerande, lättförståeliga och givande. Våra instruktörer är noggrant utvalda efter erfarenhet och inställning. De är kompetenta, uppdaterade och kan förmedla kursens innehåll på ett enkelt sätt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

För ytterligare information och rådgivning är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på Brandfast. Tillsammans ser vi över era förutsättningar och behov för att planera den perfekta utbildningen för era medarbetare inom heta arbeten. Vi finns nära tillhands för såväl privatpersoner som företag i Enköping, Uppsala och Västerås.

Nyckelord:

Heta arbeten Västerås | Heta arbeten Uppsala | Heta arbeten Enköping