· Uncategorized

Hyra eller köpa hjärtstartare i Stockholm

Hyra & Köpa Hjärtstartare, Stockholm

Brandfast Sverige AB | Hylsnyckeln 1 | 197 40 Bro | info@brandfast.nu | 0707-554488 | Webbshop

Hyra eller köpa hjärtstartare i Stockholm

Dagligen drabbas över 20 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige. Finns då en hjärtstartare i närheten som används inom de första minuterna, så ökar chansen för överlevnad med upp till 70 procent.

En hjärtstartare är i kombination med hjärt- och lungräddning den mest effektiva hjälpen när plötsligt hjärtstopp inträffar och kan få igång hjärtats pumpförmåga snabbt igen.

I detta läge är det dock kritiskt då chansen för överlevnad minskar med hela tio procent för varje passerad minut. Men om HLR och defibrillering med hjälp av hjärtstartare sätts in inom de fem första minuter så överlever, enligt statistik, 50–75 procent av de drabbade.

Var beredd med hjärtstartare när olyckan är framme

En hjärtstartare är något som borde vara obligatoriskt på alla arbetsplatser och offentliga platser, lika självklart som att det ska finnas brandsläckare vid brand.

Vi på Brandfast i Stockholm hjälper er med helheten, både med brandskydd och första hjälpen, för att skapa en trygg miljö. Vi verkar som en oberoende leverantör som hjälper till att hitta den rätta hjärtstartaren för just er verksamhet.

Hos Brandfast kan ni både hyra och köpa hjärtstartare i Stockholm

Vill ni slippa underhåll av hjärtstartaren och kunna lita på att den alltid fungerar optimalt är ett bra alternativ att hyra. Om du väljer att hyra hjärtstartare av oss, ingår alltid supportavtal där vi håller koll på när batterier och elektroder behöver utbytas. När hyresperioden närmar sig sitt slut är det möjligt att byta upp sig till en senare modell av hjärtstartare.

Väljer ni att köpa en hjärtstartare ingår goda förmåner inom support och service där vi påminner om när det dags att serva maskinen och byta ut specifika delar. Vi kan också erbjuda en rad tillbehör för er hjärtstartare och finns alltid tillgänglig vid eventuella frågor.

För vidare information om våra hjärtstartare är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på Brandfast i Stockholm.

Nyckelord:

Hyra hjärtstartare Stockholm | Köpa hjärtstartare Stockholm