instruktör kurs
· Uncategorized

Månadens recensioner på Brandfast

Vilket tryck det är nu på utbildningar hos Brandfast! Under oktober har vi hållit 95 (!) utbildningar och vi är så glada att få hjälpa företag och organisationer med att få ett bättre brandskydd och kunskaper om första hjälpen.

Vi har ett samarbete med Reco som samlar in autentiska omdömen från våra kursdeltagare. För att vara en trovärdig källa för kundomdömen tar Reco aldrig bort negativa omdömen, de kan identifiera personen bakom varje omdöme och det går inte att köpa eller “köpa bort” omdömen. I skrivandets stund har vi fått in över 1600 omdömen vilket gör att vi är det utbildningsbolag som har flest omdömen på Reco. Vi är så tacksamma till dig som skriver något om din upplevelse hos oss!

Axplock av omdömen hos Brandfast under oktober 2022

Här listar vi några av månadens omdömen. Alla omdömen hittar du på reco.se/brandfast-sverige

HLR och första hjälpen kurser

Under oktober har vi fått in många fina recensioner och är uppe i totalt 587 omdömen. Behöver ditt företag en utbildning så kan du läsa mer om HLR och första hjälpen här

Brandutbildning

En brandutbildning kan man gå på distans eller som e-learning men vanligast är att vi kommer ut till er arbetsplats. Kursen anpassas för er verksamhet. Vill du boka en fartfylld och intressant brandutbildning så hittar du information här.

Brandskyddsansvarig

För dig som ska ansvara för brandskyddet i en verksamhet eller fastighet så kan du gå utbildningen brandskyddsansvarig.

Här kommer kommentarer från några av månadens deltagare.

Anläggningsskötare brandlarm

Våra kurser för anläggningsskötare brandlarm har blivit väldigt populära! Därför har vi den så ofta som varannan vecka på distans för att täcka behovet. Här har några av månadens deltagarna kommenterat utbildningen.

Brandfarliga heta arbeten certifikat

En av våra största kurser är behörighetsutbildningen för brandfarliga heta arbeten. Med certifiering via den moderna och uppskattade utbildningen från SVEBRA får vi många nöjda kunder!

Offertförfrågan

  • Om ni redan nu vet hur många ni är som ska utbildas och om ni har några önskemål om datum eller tidsperiod, går det bra att skriva det här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.