brandskyddsansvarig

Gå Systematiskt brandskyddsarbete kurs med Brandfast

Alla företag och verksamheter ska enligt lagen om skydd mot olyckor, arbeta med Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och ha en brandskyddsansvarig. Kort beskrivet innebär det systematiska brandskyddsarbetet att verksamhetens brandrisker

Är det du som ska kontrollera och ansvara brandskyddet på din arbetsplats, och söker en Systematiskt brandskyddsarbete-kurs att gå? Då har vi på Brandfast SBA-utbildningar att erbjuda som ger dig rätt kunskap.

Alla företag och verksamheter ska enligt lagen om skydd mot olyckor, arbeta med Systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och ha en brandskyddsansvarig. Kort beskrivet innebär det systematiska brandskyddsarbetet att verksamhetens brandrisker hanteras med förebyggande skyddsåtgärder. Den brandskyddsansvarige bär ansvaret för att det utförs regelbundna kontroller av brandskyddet och att personalen får regelbunden brandskyddsutbildning.

SBA-utbildning för dig som brandskyddsansvarig och brandskyddskontrollant

En brand på ett företag kan snabbt få förödande konsekvenser både för liv och verksamhet. Brandskyddsfrågor och kontroller är därför viktiga för alla verksamheter och med rätt utbildning kommer du känna dig tryggare i rollen.

Med en SBA-kurs får du en god grundutbildning för att kunna organisera och planera brandskyddsarbetet på ditt företag, eller utföra egenkontroll på ditt företag.

SBA brandskyddsansvarig

Boka Systematiskt brandskyddsarbete kurs

Vill du veta mer om vårt utbud av SBA-utbildningar? Då kan du läsa mer här:

Brandskyddskontrollant SBA
SBA Brandskyddsansvarig

Där ser du alla öppna kurstillfällen och kan ta del av ytterligare information om våra SBA-kurser i systematiskt brandskyddsarbete. Du kan även göra en intresseanmälan genom att maila, ringa eller fylla i formuläret på sidan för respektive SBA-kurs, också återkopplar vi till dig så snart vi kan.