vad är skillnaden på distans och e-learning

Vad är skillnaden på distans och E-learning?

E-learning är bra på många sätt. En e-learning går du själv när du har tid och det finns interaktiva delar.

E-learning är bra på många sätt. En e-learning går du själv och det finns interaktiva delar, frågor att svara på och ofta ett prov för att bli godkänd.

En e-learning passar bra när du själv vill bestämma tid och plats att gå utbildningen. Vill du gå den på kvällstid eller mitt på dagen? Det är upp till dig.

En distansutbildning på webben går däremot live där våra instruktörer håller den. Precis som en vanlig lärarledd utbildning, fast på distans via din dator. Du som deltagare kan räcka upp handen och vara med både med bild och ljud. Kursen anpassas efter er verksamhet och vi för dialog med er deltagare under hela kursen.

Vår distansutbildning passar bra när du kan boka in en tid för kursen och där du vill ha direktkontakt med instruktören som kan svara på frågor och göra kursen mer levande. Vi använder oss av Zoom under våra lektioner.

Vilka e-learning utbildningar kan du välja på?

Hos oss på Brandfast kan du välja mellan en mängt olika e-learningutbildningar. Lär dig om exempelvis säkra lyft, vibrationer och fallskydd.

Dessa utbildningar har vi:
Ställningsutbildning 2-9 m
Säkra lyft
Kvartsdamm
Vibrationer
Buller
Härdplast
Fallskyddsutbildning
Arbete på väg steg 1

Här kan du hitta alla våra utbildningar

Vilka distansutbildningar kan du välja på?

Vi på Brandfast erbjuder en majoritet av våra kurser både på plats och på distans. Bland våra populäraste distansutbildningar finns kravkurserna Heta Arbeten och Brandfarliga arbeten. Beroende på vad du vill gå för utbildning kan du antingen boka in dig på en öppen kurs, eller efterfråga en offert så tar vi anpassar vi utbildningstiden efter vad som passar just ditt företag bäst.

Är du nyfiken på vilka kurser vi erbjuder på distans? Klicka här för att komma till alla våra utbildningar!

Undrar du över något?

Funderar du vad som passar dig bäst? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hjärna.