Gå en brandutbildning med kvalitet!

Vi erbjuder brandutbildningar i Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg och större delen av landet

Våra kurser inom brandskydd innehåller både humor och allvar och anpassas efter er bransch. Er personal får med en brandskyddsutbildning kunskap om hur man förebygger en brand och hur man agerar om olyckan är framme.

Nedan ser du våra öppna kurstillfällen för kurserna Föreståndare brandfarlig vara, Anläggningsskötare brandlarm och SBA Brandskyddsansvarig/kontrollant. Välkommen att boka din plats.

Vi ger er också gärna en företagsanpassad kurs. Kontakta oss för offert!

Brandkurser

Alla våra utbildningar

Brandkurser

Brandutbildning för dig som behöver förstärka kunskapen om brand och utrymning. Läs mer om våra specialanpassade kurser för personal, skola, hotell, brandlarm och mycket mer!

Byggutbildning & arbetsmiljö

Behöver du kompetens för krishantering eller praktiska utbildningar såsom liftutbildning, arbete på väg och ställning? Läs mer om våra utbildningar i arbetsmiljö!

HLR & Arbetsmiljö

Arbetsmiljöutbildning är en utbildningen som tagits fram av Svenskt Näringsliv, LO och PTK tillsammans med Prevent och speglar parternas syn vad som är grundläggande arbetsmiljökunskaper.

HLR & första hjälpen

Alla kan rädda liv med HLR och första hjälpen. Ibland behöver man repetera kunskapen för att våga ingripa. Vi rustar dig med kunskaper som räddar liv!